Sinkku julkaisuputkessa sekä todellisuustarkistuksia

Olisihan tämä pitänyt arvata. Yleensä mitä enemmän jostain etukäteen uhoaa, sitä todennäköisemmin joutuu syömään sanansa.

Kuten nyt vaikka parin viikon päässä oleva levynjulkaisukeikkamme. Siitähän miksaajamme Moilu jo elokuussa esitti epäilynsä, jotta saammeko koko plättyä kasaan siiheksi, mutta väitin edelleen kivenkovaan, että valmistuu se, juu juu, ihan varppina!

Kannen kuvan maalasi Riku Ahlsten.

Nyt ollaan kuitenkin todettu tosiasiat. Levyn kaikki viisitoista kappaletta on äänitetty ja Moilu miksaa niitä korvat sauhuten. Mutta lauantaina 30.11. julkaisukeikalla ulos tulee vain singlelohkaisu Paheksun nuorisoa – aivan kuten Moilu uumoilikin. Koko levyn saamme teille tarjolle alkuvuodesta. Pahoittelut viiveestä!

Mutta mikäs kiirus tässä. Toivottavasti ei teilläkään. Jos kuitenkin kuuntelujalkaa vipattaa vimmatusti, voit tästä lisätä singlen jo Spotify-soittolistallesi. Ilmestyy sitten automaattisesti sinne perjantain ja lauantain välisenä yönä 30. marraskuuta.

Singellä vierailevina solisteina pyörähtävät niin Kalle ”Loiriplukari” Taivainen kuin Aino ”Sanniplukari” Lehtovaarakin. Ilmassa on eeppisen sukupolvimittelön tuntua.

B-puolella (tai pitäisikö näin digiaikana puhua puolista 0 ja 1) kuullaan mahdollisimman totaalisesti luonnosta vieraantunut folk-balladi Metsässä.